PARTICIPATIE

Naast het jaarlijkse filmfestival, waar verschillende workshops speciaal voor jongeren georganiseerd worden, heeft Filem’On ook een heleboel participatieve projecten in de loop van het jaar. Hierbij werkt Filem’On op projectmatige basis en richt zich tot een publiek van 2 tot 16 jaar. Voor meer info en reservaties, contacteer ons via myrthe@filemon.be.

Dit jaar organiseert Filem’On voor het eerst een internationaal tienerfilmkamp (12> 16jaar) in samenwerking van 27 oktober tot en met 2 november 2024 in Brussel!

Betreed jij deze herfst de rode loper?

Als je echt van films houdt en het aller liefste het hele weekend in de bioscoop bent te vinden, dan is het film festival kamp echt iets voor jou! Bekijk met een kritische blik de aller nieuwe jeugdfilms. Ook ga je tijdens het kamp filmmakers en andere filmfans ontmoeten. Samen zullen jullie het ultieme film festival beleven. We gaan niet een week lang alleen maar films kijken, maar ook hebben we talrijke filmische workshops voor jou klaar staan. Leer interviewen, presenteren en beelden monteren!

Voor meer informatie en boekingen: https://juvigo.be/nl/kamp/internationaal-filmfestival-herfstkamp-brussel