COVID-19

Met veel pijn in het hart kondigen we aan dat de 14de editie van het Internationaal Filmfestival voor jong publiek, Filem’On niet kan plaatsvinden zoals gepland. Vanwege de recente COVID-maatregelen, kunnen we jullie in Brussel helaas niet meer ontvangen in de cinemazalen.

Filem’On laat een traantje maar geeft de moed niet op en komt met een leuk alternatief aanbod! Momenteel zijn we hard aan het werk om via een geweldige online editie de wereld bij jouw thuis te brengen! Het wordt spannend en nieuw, maar toch comfortabel en vertrouwd. Ja! Samen maken we er het beste van!

Geniet van de beste selectie van films vanuit je veilige knusse zetel, klaslokaal of gedeelde ruimte. Volg talrijke live interviews met regisseurs, webinars met werken rond kortfilms in de klas en nog veel meer filmgerelateerde content op onze sociale mediakanalen en website! Dit en veel meer heeft Filem’On voor jou in petto!

Houd onze website, Facebook en Instagram-pagina in de gaten! Daar word je vanaf eind deze week doorverwezen naar ons online VOD filmplatform.

Uit het oog, maar zeker niet uit het hart!
We kijken er enorm naar uit om deze ervaring met jou te delen!

Tot dan, zorg voor elkaar en hou het veilig daar!
– Het Filem’On team