Extra info

Pond
Lena von Döhren
CH, 2023, 9′

Een school haringen, die fantastische formaties aannemen in de oceaan, wordt plotseling aangevallen door meeuwen. Een kleine haring zoekt een uitweg terwijl de andere haringen die te hulp schieten.  Een humoristisch meesterwerkje van de regisseuse van de “Little Bird” -series.

The Chameleon
Pim ter Braak
NL, 2022, 2’

Kleurrijke animatie over een kameleon die probeert zich te beschermen tegen naderend gevaar. Wanneer de gevaarlijke situaties zich opstapelen, moet hij voortdurend veranderen van kleur…Maar zal deze camouflagetechniek wel voldoende zijn?

The Goose
Jan Mika

CZ, 2022 12’
Een jongen fantaseert erover om een beroemde voetballer te worden, die in grote stadions speelt, maar eerst moet hij een wedstrijd winnen in een kleine achtertuin tegen een gans. Hoe je je angsten kan overwinnen, beleef je in deze prachtige poppenanimatie!
Corvine
Sean McCarron
CA, 2022, 10’

Een excentrieke jongen heeft moeite om zich aan te passen op school door zijn obsessie met kraaien. Mooie ontroerende kortfilm over belangrijk onderwerp: je eigen plekje vinden in de wereld, ook als je een buitenbeentje bent!

Entre deux soeurs
Anne-Sophie Gousset & Clément Céard
FR, 2022, 7’

Zussen delen een speciale band, samen lachen, spelen en elkaar helpen. Zussen worden voortgestuwd door liefde. Maar deze zussen delen nog iets heel bijzonders samen… Een vertederende blik op opgroeien in bijzondere omstandigheden.